Lucrări edilitare. Mangalia va avea “haine noi”!

1
677

Pe mai multe străzi din Mangalia, Primăria derulează lucrări de reabilitare a trotuarelor şi spaţiilor verzi.

Municipiul Mangalia este, la ora actuală, un adevărat „şantier”, deoarece sunt în plină derulare lucrări de reabilitare a trotuarelor şi spaţiilor verzi de pe mai multe străzi: Albatros, T.S. Săveanu, Negru Vodă, Matei Basarab, Muncitorului, precum şi în zona sensului giratoriu, unde sunt reabilitate aleile din faţa Bibliotecii Franceze şi din zona Casei Tineretului. Potrivit conducerii administraţiei locale, pe spaţiile verzi din jurul blocurilor sunt montate băncuţe şi coşuri de gunoi.

“Toate aceste lucrări de reamenajare urbană sunt susţinute cu bani de la bugetul local. Cu resursele financiare de care dispunem, încercăm să refacem, pe rând, toate trotuarele din cartierele Mangaliei, precum şi spaţiile verzi. Din punct de vedere administrativ, am împărţit oraşul în patru zone, fiecare având câte un responsabil din partea municipalităţii. Sperăm ca, în scurt timp, Mangalia să “îmbrace haine noi”, conform dorinţei cetăţenilor”, a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

El a spus că acţiuni similare au fost demarate simultan şi pe Şoseaua Constanţei, la intrarea în oraş, în zona gării. “Acolo lucrăm în special la spaţiile verzi din faţa blocurilor. Se va planta gazon, iar ulterior, o echipă de ingineri peisagişti din Bucureşti va propune un plan de arhitectură urbană. Deocamdată curăţăm zona şi pregătim terenul”, a explicat edilul. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, în următoarea perioadă vor fi demarate şi lucrări de plombare şi refacere a carosabilului.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro, Vineri, 16 mai 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. In orasul nostru fix de spatii verzi curatate aveam nevoie ..strazile sunt toate pline de santuri (pt. tragerea gazelor dar nu sau mai astupat) si de gropi …peste tot e mizerie si noi stam sa scoatem gardul verde si sa taiem copaci ! Trotuarul din Mangalia este unul foarte important de accea se investeste periodic in trotuare si borduri ! :)) Traim in Romania nimic nu ar trebui sa ne sperie =))

Leave a Reply