Vacanța de 1 Mai, petrecută pe yaht la Limanu – VIDEO

0
1280

Costurile sunt mai mici decât un sejur la un hotel de 4 stele în Mamaia.

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru vacanta de 1 mai, avem o propunere inedita.  Luati-va prietenii si familia si inchiriati un yaht, pentru ca a trecut vremea in care numai bogatii isi puteau permite sa-si petreaca timpul liber la bordul unei ambarcatiuni. Acum, o zi de plimbat pe mare va costa cat o noapte de cazare intr-un hotel de trei sau patru stele.

Diana si George sunt din Bucuresti, iar pasiunea pentru navigat si-au descoperit-o in urma cu doi ani. Au facut amandoi cursuri de manevrat ambarcatiuni cu panze, iar de atunci nu au ratat nicio ocazie pentru a iesi pe mare. “Nu trebuie neaparat sa fii proprietar de barca; poti sa inchiriezi una si nu ajungi sa cheltuiesti sume foarte mari”, spun ei.

Cum nu au propriul yaht, au decis sa inchirieze unul. Costurile sunt mai mici decat daca si-ar fi rezervat un sejur la un hotel de 4 sau 5 stele in Mamaia.

“E mai frumos pe barca decat sa stai pe plaja sau la hotel, la piscina. E mai intim daca o luam strict de plaja. Pe de alta parte, mie imi place pe barca, pentru ca ai o senzatie de relaxare mult mai intensa”, crede Diana.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Chiar daca nu aveti permis sa conduceti un yaht, firmele de inchirieri va pun la dispozitie si un navigator cu experiență, care sa manevreze ambarcatiunea si sa aiba grija sa nu va lipseasca nimic, la bord.

Mai mult, AICI.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply