Croazieră pe mare, ideea edilului din Mangalia pentru deschiderea sezonului turistic

0
827

Dacă în anii trecuţi sudul litoralului nu reprezenta o bună alternativă a staţiunilor pentru petrecerea vacanţelor, litoralul din zona municipiului Mangalia a cunoscut anul trecut, de exemplu, un plus de valoare recunoscut la toate evenimentele organizate în domeniu.

Pe lângă promovare, primarul Cristian Radu se axează pe calitatea serviciilor oferite turiştilor, astfel încât Mangalia să nu mai fie doar un punct din traseul românilor aflaţi în trecere spre Bulgaria. Așa se face că începutul acestui sezon estival va aduce, din nou, un plus de valoare pentru proiectul administraţiei coordonate de către Cristian Radu de promovare a litoralului din sud.

Şeful Departamentului de turism din cadrul Primăriei Mangalia, Dumitru Filip, a declarat că debutul sezonului va fi organizat un pic altfel. „O navă care va avea arborate toate steagurile ţărilor membre ale Uniunii Europene va face o croazieră în staţiuni, aşa am văzut noi prezentarea ofertei de anul acesta din sudul litoralului, iar surprizele vor continua toată vara“, a declarat Dumitru Filip.

(M.T.), Observator de Constanta, 25.03.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply