Târgul de Turism: România a vândut peste așteptări; Grecia, destinația externă cea mai cumpărată

0
772

Operatorilor din industria de turism pare a le aduce noroc cifra 13, data la care Târgul de Turism al României și-a deschis porțile.

Foto: (c) RADU TUTA / AGERPRES FLUX.

După câteva săptămâni mohorâte, zilele însorite care încheie această săptămână au încurajat dorința de călătorii a românilor, veniți în număr ,,impresionant’ la TTR, cu trolere, mai mici sau mai mari, cu rucsacuri sau cu pungi de supermarket.

Cifrele de start sună bine: la târg au anunțat participarea 280 de companii din 24 de țări care expun pe 16.000 de metri pătrați.

,,Ediția din acest an a Târgului de Turism al României—TTR este foarte animată: am văzut aici foarte multe companii de turism, hoteluri, asociații de promovare turistică ambasade, tot felul de entități din industria turismului, jucători din industria turismului, cu oferte care mai de care mai îmbietoare. Am văzut reduceri de 50%, am văzut vacanțe gratuite oferite la tombolă, am văzut reduceri de până la 70% pentru primii cumpărători de pachete turistice’, arată Adrian Voican, director general Bibi Touring Touroperator.

La momentul la care Garda Cetății Alba Carolina dădea onorul oficialilor prezenți, în multe standuri primele mii de euro din vânzări fuseseră deja încasate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

‘Fac apel către națiunea română: Țară, Țară vrem turiști! Vom aștepta turiștii cu faleza refăcută, cu plaje luminate ca la Rio, cu spectacole ce n-a văzut Parisul…..veniți la vară la Mamaia pentru un strop de fericire de care avem nevoie cu toții’, afirmă Radu Mazăre, care a venit costumat în ‘regele carnavalului’ și însoțit, după cum a precizat, de ‘cele mai frumoase 20 de fete din România’.

Stațiunea Mamaia a fost promovată la Târgul de Turism al României în stilul carnavalurilor braziliene, primarul Constanței, Radu Mazăre, fiind ‘regele carnavalului’ în show-ul de prezentare.

Vă invităm să citiți continuarea pe agerpres.ro, duminică, 16.03.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply