GOLDTERM Mangalia propune sistemul de distributie pe orizontală și contorizarea individuală

0
963

Pentru reducerea facturilor la energie termică, GOLDTERM Mangalia propune sistemul de distributie pe orizontală și contorizarea individuală.

Stimați locatari,

          Având în vedere necesitatea eficientizării consumurilor de energie termică la nivel de imobil / apartament, în scopul reducerii facturilor de energie termică, S.C. GOLDTERM MANGALIA S.A. vă supune dezbaterii

SISTEMUL DE DISTRIBUTIE A ENERGIEI TERMICE PE ORIZONTALĂ     

ȘI CONTORIZAREA INDIVIDUALĂ

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

     Descriere:

     Este vorba despre crearea unui sistem individual de distributie pe orizontală a energiei termice, în toate condominiile racordate la sistemul centralizat de termoficare din municipiul Mangalia.

     Acest sistem oferă independență energetică fiecărui apartament branșat, un confort sporit, siguranța în exploatare și costuri mai mici la factura de energie termică !

     Sistemul presupune o alimentare cu agent termic pe două coloane (tur-retur), coloane amplasate pe casa scării de la parter până la ultimul consumator (ultimul nivel al condominiului) si realizarea unor racorduri individuale pentru fiecare apartament, branşamentele urmând să fie prevăzute cu robinete de izolare şi contor de energie termică.

     De la aceste racorduri se pleacă pentru efectuarea instalaţiei interioare de încălzire a apartamentului pe orizontala (conducte de legătură, aparate de masura a energiei termice, fitinguri şi robinete termostatate montate pe fiecare calorifer în parte).

     Folosind această metodă de contorizare a consumului de energie termică pentru încălzire se realizează o descentralizare a sistemului de alimentare cu energie termică pentru încălzire la nivel de condominiu, cu efecte benefice privind facturarea exactă a consumului individual înregistrat cât şi posibilitatea reglajului individual al temperaturii ambientale (cu ajutorul robinetelor termostatate montate pe calorifere).

     Avantajele sistemului de distributie pe orizontală:

1) eliminarea pierderilor de agent termic din subsolul blocurilor;

2) scăderea  costurilor la factura de energie termică, deoarece aceasta va fi folosită mult mai eficient;

3) fiecare consumator de energie termică va fi independent faţă de vecinii din condominiu;

4) eliminarea costurilor de întreţinere a plasei de distribuţie de la subsol;

5) încheierea de convenții de facturare individuale;

6) debranșarea persoanelor rău platnice;

7) reabilitarea și eficientizarea sistemului de distribuție a energiei termice.

     Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, S.C. GOLDTERM MANGALIA S.A. va efectua aceste lucrări pentru Asociațiile de proprietari, fără a percepe costuri de manoperă.

     Vă prezentăm mai jos Oferta de lucrări:

 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply