Evaluările elevilor din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a vor avea loc în mai. CALENDARUL testelor

0
792

Mediafax: Evaluările naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, ale căror note nu se trec în catalog, vor avea loc în intervalul 6 – 29 mai, în două sesiuni, a doua fiind rezervată elevilor care au absentat, din motive întemeiate, la prima sesiune, informează Ministerul Educaţiei.

Potrivit calendarului făcut public de Minister, joi, pe site-ul www.edu.ro, prima sesiune este programată în perioada 6 – 15 mai, iar a doua, între 20 şi 29 mai.

În prima sesiune, elevii de clasa a II-a vor fi evaluaţi în 6 mai, la limba română (scris şi citit), în 7 mai, la limba maternă (scris şi citit) şi în 8 mai, la matematică.

Evaluarea la clasa a IV-a are calendarul 13 mai (limba română şi limba maternă) şi 14 mai (matematică), iar cea la clasa a VI-a, 14 mai (limbă şi comunicare) şi 15 mai (matematică şi ştiinţe).

În sesiunea a doua, elevii de clasa a II-a vor fi evaluaţi la 20 mai (limba română – scris şi citit), 21 mai (limba maternă – scris şi citit) şi 22 mai (matematică).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Evaluarea celor de clasa a VI-a este programată în 27 mai (limbă şi comunicare) şi 28 mai (matematică şi ştiinţe), iar a celor de clasa a IV-a, în 28 mai (limba română, limba maternă) şi 29 mai (matematică).

Cititi mai mult aici: mediafax.ro/7

Foto: Mediafax.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply