2014, Anul Calului Verde de Lemn, aduce suflu de libertate și experiențe nemaiîntâlnite

0
791

2014 este numarul 31 din ciclul chinezesc de 60 de ani numit Chia Wu si descris ca fiind „Calul in nori”. Conform traditiei chinezesti, 2014 este Anul Calului Verde de Lemn.

Incepe la 31 ianuarie 2014 si se termina la 18 februarie 2015. Compasiunea este pe primul loc, dorinta de a sari in ajutorul celor care nu pot sa se apere singuri, care nu pot lupta pentru ei insisi. Evenimentele caritabile si proiectele umanitare nu vor lipsi de pe agenda. In primul rand, Calul este iubitor de libertate, deci anul viitor nevoia de independenta se va manifesta foarte puternic. Curajul, determinarea de a dobandi libertatea nu va cunoaste limite. Spiritul de aventura, noile descoperiri, experientele nemaiintalnite ne vor capta intreaga atentie si va fi greu sa ne concentram pe prezent. Succesul va veni prin munca, la unii prin munca grea. Nu se admit trisorii, nici in viata personala, nici in profesie.

Atentie: cei nascuti inainte de 4 februarie se situeaza sub semnul precedent in zodiacul chinezesc!

Continuarea articolului, aici: http://www.enational.ro/news/2014-anul-calului-verde-de-lemn-aduce-suflu-de-libertate-si-experiente-nemaiintalnite-363708.html/#ixzz2pPUyk0oC


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply