Băieţii deştepţi ai afacerilor cu maidanezi

0
806

Recent s-au împlinit trei luni de la moartea copilului sfâşiat de câinii maidanezi în Bucureşti. Pentru că România este ţara în care orice minune ţine trei zile, tragedia lui Ionuţ a fost trecută sub tăcere după ce mass media a exploatat corespunzător cazul şocant.

Ne-am ales în final cu o lege a eutanasierii câinilor fără stăpân, dar, în mod cinic, şi cu o mare oportunitate de afaceri. Despre ce este vorba: sute de mii de câini vagabonzi mişună prin România, cu precădere în marile oraşe.

Aceşti câini pot fi exploataţi în următoarele feluri: pot fi prinşi – asta costă bani, pot fi sterilizaţi, vaccinaţi, duşi în adăposturi şi hrăniţi sau pot fi adoptaţi – exportaţi în străinătate şi din aceste operaţiuni se fac bani frumoşi. Sau câini pot fi omorâţi şi, de aici, la fel, se pot face bani mulţi.

Afacerea câinilor maidanezi este o mega-combinaţie prin care se cheltuie sume importante de bani de la stat sau de la iubitorii de animale prin manipularea emoţiilor oamenilor.

Cei care încasează milioanele din această afacere urat mirositoare, dar ambalată cu bune intenţii, sunt diversele asociaţii de protecţia animalelor. Numai în Bucureşti sunt peste 100 de astfel de asociaţii bidon de supt bani. După tragedia morţii băieţelului din Bucureşti, afacerea maidanezilor a explodat.

Vă dau un exemplu banal: un câine exportat din România în Marea Britanie valorează 200 de lire. Până să fie bun la export, în fiecare câine mai sunt investiţi peste 100 de euro în vaccinuri, sterilizare şi hrană, eventual plata hingheriilor. Bani frumoşi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Numai în Bucureşti aleargă pe străzi aproximativ 50- 60.000 de câini vagabonzi. Faceţi un calcul simplu… În paranteză fie spus, există o singură consolare în cazul morţii lui Ionuţ, preşedinta Asociaţiei Caleidoscop – de protecţia animalelor, a fost pusă sub acuzare în acest dosar. Asociaţia cu pricina “adopta” pe hârtie câinii şi deconta banii pentru adăpostirea lor, hrană, sau medicamente. Evident, câinii erau lăsaţi pe străzi. Totul se făcea doar pe hârtie.

Avem, aşadar, următorul cocktail de afaceri: există legea eutanasierii şi foarte mulţi primari din România care înţeleg cum se fură banii din această afacere, mai există ura oamenilor faţă de câinii ucigaşi şi există bipedele de la ONG-uri, pregătite să încaseze milioanele. Toate primăriile din România au alocat bani pentru soluţia finală a maidanezilor. Vorbim de sute de localităţi în toată ţara, gândiţi-va că există din start 47 de mari oraşe – reşedinţele de judeţ, plus cele 6 sectoare ale Capitalei. Doar aici se cheltuie câteva milioane bune de euro.

Haideţi să mergem mai departe şi să va prezint nişte imaginii interesante şi nişte băieţi deştepţi care fac bani grei din câini.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosar-de-politician-baietii-destepti-ai-afacerilor-cu-maidanezi_1331714.html#ixzz2mUjfZnBQ
Follow us: @realitatea on Twitter


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply