VIDEO INCREDIBIL! Bunicuţa care se bate cu gazele de şist în Banat

0
580
Vrea să scoată cu mâinile goale “bombele” plantate în pământul ei!

O bătrânică de 70 de ani din  Banat s-a filmat în timp ce se bate cu şmecherii pe care i-a prins că plantează “bombe” şi caută gaze de şist pe bucata ei de pământ. Ea a vrut să smulgă cu mîinile goale explozivii băgaţi în pământ, ca să producă UNDE SEISMICE, de către angajaţii firmelor-fantomă care caută gaze de şist lângă Timişoara.

ŞOCANT Cutremurul din Timişoara a fost PROVOCAT CU DINAMITĂ. Firmele care caută gaze de şist fac EXPLOZII subterane ILEGALE la marginea celui mai mare oraş din Banat!

Bătrânica a încercat să scoată cu mâinile ei explozivii din găurile săpate în pământul unde ea are plantat grâu şi unde angajaţii unor firme cautau pe terenul ei gaze de şist, ILEGAL şi FĂRĂ SĂ ÎI CEARĂ ACORDUL EI, provocând explozii şi UNDE SEISMICE.

Bătrânici s-a certat şi i-a pus pe fugă, alături de nepotul ei, pe angajaţii care plantau bombe şi pe şefii acestora care încercau să o convingă că subsolul e al statului. “Ca să ajungeţi la subsol trebuie să foraţi prin cei 30 de centimetri de sol, pe care am eu grâul. Ăla e al meu şi nu vă permit”, le-a spus tanti Zali.

Apă otrăvită la Timişoara şi Buziaş: apă care ia foc curge la robinete. Chimicale ucigaşe în apele din Banat

Tanti Zale nu este impresionată. “Pe mine nu mă interesează banii, despăgubirile, pe mine mă interesează pământul meu. Eu scot expozibilul să văd ce se întâmplă. Dacă mor, mor. Bine că îi voie să băgaţi explozibilul, dar de scos nu îi voie să îl scot eu”, a spus bătrânica.

DEZASTRU la Buziaş. Staţiunea este DISTRUSĂ cu tehnologia care provoacă CUTREMURE şi OTRĂVEŞTE apele!

Sursa: http://exclusivtm.ro/video-lupta-exploatare-gaze-de-sist-romania-banat/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply