Patru profesori şi 23 de elevi din Mangalia, cercetaţi pentru mită

0
710

Un număr de 23 de elevi şi patru cadre didactice de la Liceul Tehnologic “Ion  Bănescu” din Mangalia sunt cercetaţi pentru luare şi dare de mită, după ce  elevii ar fi primit fotocopii cu subiectele rezolvate la examenul de  bacalaureat, spun surse judiciare, citate de Mediafax.

Vinerea trecută, în timpul desfăşurării ultimei probe a examenului de bacalaureat la Liceul Tehnologic  “Ion Bănescu” din Mangalia, au fost găsite pe băncile a doi candidaţi  subiecte rezolvate şi fotocopiate.

În urma anchetei declanşate de  procurori şi poliţişti, s-a stabilit însă că nu numai cei doi absolvenţi de  liceu au primit rezolvarea subiectelor de examen, ci toată clasa, în total 23 de  elevi.

Surse din rândul anchetatorilor spun că există imagini de  pe camerele de supraveghere în care se vede că un membru al comisiei de examen ar  fi împărţit elevilor subiectele rezolvate.

Dosarul a intrat în  atenţia procurorilor Parchetului Tribunalului Constanţa, fiind făcute cercetări  pentru luare şi dare de mită în cazul celor 23 de elevi şi a patru cadre  didactice – profesori supraveghetori şi membri ai comisiei de examen.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/spaga-la-bac-patru-profesori-si-23-de-elevi-din-mangalia-cercetati-pentru-mita_88577.html#ixzz2Yg5ENfGv


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply