Acţiunile ilegale ale lui Tusac, sursă de conflicte în Mangalia

0
998

farmec.ro
carturesti.ro%20

Comunicat

Mai multe organizaţii politice şi civice din municipiul Mangalia avertizează că ilegalităţile comise de candidatul acestei formaţiuni, Mihai Claudiu Tusac, ar putea determina o escaladare artificială a tensiunilor în cadrul comunităţii şi declansarea unor conflicte.

Organizaţia democrat liberală a depus o contestaţie, la Biroul Electoral, faţă de montarea de către Tusac şi echipa lui a unui banner anti-PDL, lucru interzis în campania electorală. Deşi există două hotărâri ale Biroului Electoral de Circumscripţie Mangalia si Constanţa, care stabilesc faptul că acţiunea sa este ilegală, acesta refuză să pună în aplicare deciziile privind înlăturarea materialului respectiv.

Un alt exemplu este dispozţia abuzivă a lui Tusac de a obliga angajaţii instituţiei pe care o conduce – plătiţi din bani publici – să meargă, zilnic, din casă în casă, şi să promită, în numele lui, orice: apă şi căldură gratis, izolare de blocuri, pachete etc.

Extrem de îngrijorător este că, în ultimele zile, Tusac a recurs la falsuri şi înscenări pentru ca unii conducători de unităţi din Mangalia, care au alte convingeri politice decât ale sale, să fie schimbaţi din funcţii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tusac recurge, totodată, la ameninţări mai mult sau mai puţin voalate la adresa susţinătorilor competitorilor săi, fapte de natură să stârnească reacţii greu de controlat.

Ca urmare, conducerea judeţeană a PSD este rugată, insistent, să intervină pentru a-l determina pe Tusac să reintre în legalitate şi să respecte regulile  unei competiţii electorale democratice, cutume care nu ar trebui să fie încălcate într-un stat de drept.

Biroul de Presă al PDL Mangalia.

editiadesud.ro, 25 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply