Porțile Aeroportului Internațional „Alexandru Podgoreanu” din Tuzla sunt deschise pentru grupuri de copii, în scopuri educaționale

0
391
„Dragi profesori si părinti,
Educația este importantă pentru Regional Air Services – Aeroport Internațional Tuzla. De aceea, încercăm să vă sprijinim, pregătind mereu programe interesante si de calitate ce pot deschide perspective pentru noi preocupări. Colegii nostri – formatori si mentori, pilotii, dar si elevii scolilor din portofoliul RAS Tuzla (Scoala de Zbor si Scoala de Supravietuire pe mare), pot fi adevărate modele pentru copiii dvs.” – este mesajul conducerii Aeroportului.
Incepând de luni, 15 aprilie 2024, portile Aeroportului International „Alexandru Podgoreanu” din Tuzla sunt deschise pentru cei care doresc să-l viziteze cu grupuri de copii, în scopuri educationale.

In perioada 15 aprilie – 15 mai 2024, toate aceste actiuni sunt GRATUITE, toate cheltuielile ocazionate aeroportului fiind suportate de Regional Air Services.
Pentru buna derulare a vizitelor, procedura implică înscrierea la adresa de e-mail: [email protected], stabilirea unui program de vizite, realizarea unui instructaj si completarea unor documente de către profesorul coordonator si parinti. Disciplina, respectarea regulilor si respectul reciproc sunt o componentă a actului educational si constituie si aici regulile de bază.
„Vă multumim pentru interesul pe care îl acordati aviatiei si pentru afectiunea cu care ne coplesiti in fiecare an. Vizitele copiilor la Aeroportul International „Alexandru Podgoreanu”, Tuzla, ne încălzesc inimile si ne hrănesc speranta că industria aeronautică românească are deja o pepinieră” – declară reprezentanții Aeroportului.


Mangalia News, 16.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply