Elevi ai Școlii Gimnaziale Nr.16 Constanta au câștigat o excursie de neuitat la Destiny Park, în cadrul concursului “10 cu felicitări pentru colectarea separată”, organizat de Polaris M Holding

0
385
Bucuria și entuziasmul au fost la cote maxime, în curtea Școlii Nr. 16 din Constanța. Toți copiii s-au adunat pentru a afla rezultatul concursului “10 cu felicitări pentru colectarea separată”, la care au muncit timp de două săptămâni.
Înainte de a anunța clasa câștigătoare, clasa care a colectat cea mai mare cantitatea de deșeuri reciclabile, un reprezentant de la Polaris a pus mai multe întrebări copiilor pentru a verifica dacă au înțeles procesul colectării separate. Și vă spunem cu mândrie că elevii s-au descurcat extraordinar de bine. Și asta s-a văzut în cantitatea impresionantă de deșeuri colectate, nu mai puțin de 1.43 tone.
Toate clasele participante la acest concurs, au înregistrat un rezultat remarcabil, cantitatea de deșeuri reciclabile strânsă a ajuns la 5,37 tone.
Dar, acum, momentul mult așteptat… Clasa câștigătoare care a reușit să adune cea mai mare cantitate de deșeuri este… clasa a IV-a A. Ca premiu, aceștia vor avea parte de o zi de neuitat la Destiny Park!
Felicitări câștigătorilor! Felicitări TUTUROR elevilor! Sunteți un exemplu de angajament și implicare în protejarea mediului înconjurător!
La încheierea activității, fiecare elev a primit o cutie cu saci menajeri, fabricați la stația de sortare pentru a înțelege mai bine conceptul de reciclare.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply