Ecouri de presă: „Das war fantastisch!” – Soprana Luminița Andrei, performanță deosebită, în opera „La Traviata” de Verdi, la Allee Theater din Hamburg! (AUDIO)

0
301

Hamburger Abendblatt: Verdis „La Traviata“ am Allee Theater – das war fantastisch!

Verdis „La Traviata“ überzeugte im Allee Theater – unter anderem mit großartigen Sängerinnen und Sängern.
Hamburg. Großer Auftritt mit Sopranistin Luminita Andre in edlem Ambiente. Eine Liebesgeschichte ohne Kitsch, dafür schnörkellos, zum Mitfühlen. (https://www.facebook.com/Alleetheater).

Soprana Luminița Andrei, performanță deosebită, în opera „La Traviata” de Verdi, la Teatrul Allee din Hamburg!

„La Traviata” de Verdi a impresionat la Teatrul Allee – cu mari cântărețe și mari cântăreți!
Hamburg. Performanță mare a sopranei Luminita Andrei, într-o ambianță nobilă. O poveste de dragoste atractivă….
Relatarea AUDIO originală, în abendblatt.de

LA TRAVIATA

Citiți și: Renumita soprană Luminița Andrei, în capodopera LA TRAVIATA, de Giuseppe Verdi. Premiera a avut loc vineri, 1 martie 2024, la Allee Theater din Hamburg.
MN: Talentata și superba Luminița Andrei a fost elevă eminentă a Şcolii Nr.1 din Mangalia. În perioada când era studentă la Conservatorul “Ciprian Porumbescu” din Bucureşti, Clubul Rotary Mangalia a susținut-o, după posibilități, cu o bursă lunară de studii. În prezent, spre mândria familiei ei și a noastră, a tuturor mangalienilor, Luminița este o soprană admirabilă, cunoscută pe plan naţional şi internaţional. Sănătate multă și succes în cariera muzicală, dragă Luminița! La fel, soțului tău, tenorul Cătălin Mustaţă, care evoluează la Opera din Giessen, Germania.
Maria Andrei, mama Luminiței: „Vă multumesc frumos”.
Mangalia News: „Cu mare drag. Noi vă mulțumim, dumneavoastră, Luminiței și lui Cătălin, minunații noștri artiști lirici cu recunoaștere internațională”.

Mangalia News, 04.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply