Renumitul fotograf Sorin Onișor oferă spre vânzare printuri canvas cu autograf, la o calitate excepțională!

0
482
„Cine dorește să achiziționeze printuri cu fotografiile mele, lansez acum o primă serie cu imagini din Bucovina, dimensiune 50×70 cm, la o calitate excepțională!
Traversez de mai multă vreme, o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, așa că fac acest anunț, în urma repetatelor cereri în acest sens din partea celor care mă urmăresc de foarte mulți ani.
Detalii în privat, pe messenger: https://www.facebook.com/sorinonisor, pe e-mail: [email protected], sau pe WhatsApp: 0723676130
Pe cei care doresc cu adevărat să achiziționeze tablouri, sau doar să mă susțină în acest demers, îi rog să distribuie această postare, pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.
Am adăugat un catalog cu 34 de imagini, mai jos, în comentarii, însă oricine dorește o anumită fotografie, să o descarce de pe Facebook și să mi-o trimită.
După ce vor fi printate, fotografiile vor fi trimise prin curier, bine ambalate, la adresele solicitanților, cu plata la destinație – ramburs (vreo 20-30 lei).
Mulțumesc,
Sorin Onișor.

MN: Noi vă oferim aici Galeria virtuală ce conține o selecție din cele mai frumoase instantanee realizate de Sorin Onișor, supranumit „fotograful satului românesc”.

Mangalia News, 24.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply