Membrii UZPR, filiala Dobrogea „Vasile Canarache”, s-au reunit la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

0
393
În cursul zilei de sâmbătă, 24 februarie a.c., în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), filiala Dobrogea „Vasile Canarache”.
În cadrul evenimentului, preşedintele Filialei UZPR Dobrogea, Ioan Damaschin, a prezentat un raport-sinteză cu principalele activități desfășurate de membrii filialei, în anul 2023. De asemenea, au avut loc propuneri privind activitățile ce se vor desfășura în anul 2024 și aprobarea acestora precum şi confirmarea membrilor Consiliului Director al filialei.
Pe ordinea de zi s-a mai aflat şi alegerea a cinci delegați pentru participarea la Adunarea Generală Ordinară a UZPR 2024, care se va desfășura la sfârșitul lunii şi s-au discutat unele probleme organizatorice din cadrul filialei.
Printre altele, în cadrul şedinţei, preşedintele Filialei UZPR Dobrogea Ioan Damaschin a adus mulţumiri gazdei, în speţă, directorului Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, Filofteia Pletea, pentru amabilitatea de a pune la dispoziție sala unde s-a desfăşurat evenimentul.
Mai mult, cu această ocazie s-a propus încheierea unui parteneriat între filiala Dobrogea „Vasile Canarache” şi Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa. (sursa: cugetliber.ro).


Mangalia News, 25.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply