La “Gala gimnasticii româneşti”, constănțeanca Sabrina Mânecă Voinea a primit trofeul pentru Cea Mai Bună Sportivă a Anului 2023!

0
326
Sabrina Maneca Voinea a primit, la “Gala gimnasticii româneşti”, trofeul pentru Cea mai bună sportivă a anului 2023 la gimnastică artistică feminină.
Medaliată cu bronz la sol, la campionatele europene și ocupantă a locului 4 la mondiale, Sabrina s-a calificat cu echipa României (Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman, Andreea Preda și Ella Oprea Crețu), la Jocurile Olimpice de la Paris.
Sabrina este urmată în clasamentul celor mai bune gimnaste de Alexia Vânoagă, Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman, Andreea Preda, Anamaria Mihăescu, Ariana Cotu, Miruna Botez și Marcela Cercea.
Gimnastele fac parte din programul „Ţară, ţară, vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Bellu şi finanţat de OMV Petrom.
Mulțumim Fundației “Casa Campionilor” și COSR, pentru susținerea financiară a pregătirii în această perioadă. (Federația Română de Gimnastică).
Citiți și: Antrenoarea anului 2023 este Camelia Voinea de la CSM Constanța


Mangalia News, 16.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply