Radio UZPR, pus de UNESCO pe harta posturilor de radio și a podcasturilor care sărbătoresc împreună Ziua Mondială a Radioului

0
427
Ziua Mondială a Radioului, 13 februarie 2024. Un secol de informare, entertainment și educare.
Și în 2024, Radio UZPR este recunoscut de UNESCO și pus pe harta posturilor de radio și a podcasturilor care vor sărbători împreună Ziua Mondială a Radioului.
Tema Zilei Mondiale a Radioului din 2024 pune în lumină trecutul remarcabil, prezentul relevant și promisiunea unui viitor dynamic pentru cel mai popular mijloc de comunicare în masă.
UNESCO invită industria de radio din întreaga lume, în toate formele sale – comerciale, publice, non-profit – să se alăture acestei sărbători globale, în acest moment special și esențial al călătoriei sale.

Celebrarea anului 2024 evidențiază istoria de neșters a radioului și impactul său puternic asupra știrilor, muzicii, sportului, valoarea de utilitate continuă a radioului, ca plasă de siguranță publică în timpul situațiilor de urgență și dezastre naturale sau provocate de om, valoarea democratică permanentă a radioului, care a servit mereu drept catalizator de bază pentru conexiunea în cadrul comunităților, dimensiunea sa de clopot instantaneu al opiniei publice, prin exprimarea sub auspiciile libertăţii.
Ziua Mondială a Radioului este, de asemenea, o oportunitate pentru posturile de radio de a se conecta în direct cu alți radiodifuzori din întreaga lume. UNESCO invită posturile de radio să ia inițiativa pentru astfel de emisiuni. „Pe măsură ce îi spunem cu mândrie povestea, să salutăm viitorul Radioului în următorul secol”, menționează UNESCO.
Mădălina Corina Diaconu.


Mangalia News, 13.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply