Marcel Ciolacu, premierul României, în vizită la Șantierul Naval Vard din Tulcea: „În următorii cinci ani, să avem, așa cum cere și mediul de afaceri, 50.000 de locuri, anual, în învățământul dual!” | FOTO-VIDEO

0
415
„Am fost impresionant de dimensiunea și complexitatea lucrărilor desfășurate la Șantierul Naval Vard din Tulcea, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața construcțiilor navale!
Știți câți angajați are acest șantier? Aproape 4.000. Și au nevoie de mai mulți, pentru a-și putea onora comenzile! Și aici, ca și la Dacia, sau la Șantierul Naval Constanța, învățământul dual este singura șansă de a avea forță de muncă bine pregătită.
De aceea, vreau să avem cât mai rapid un program național pentru extinderea accelerată a învățământului dual. Acest parteneriat trebuie să ne permită ca, în următorii cinci ani, să avem, așa cum cere și mediul de afaceri, 50.000 de locuri, anual, în învățământul dual. De cinci ori mai mult decât acum!”, a declarat Marcel Ciolacu, premierul României, cu prilejul vizitei la Tulcea.


Mangalia News, 13.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply