„YARRAN – POVEȘTI DIN AUSTRALIA”, o minunată carte pentru copii, a ieșit de sub tipar în ediție bilingvă engleză-română, sub semnătura autoarei Anișoara Laura Mustetiu

0
366
„Dragi cititori, cu bucurie anunț publicarea unei EDIȚII SPECIALE a cărții ”YARRAN – POVEȘTI DIN AUSTRALIA”, în limba engleză și română. Cartea conține o poveste fermecătoare, care inspiră copiii să exploreze lumea frumoasă din jurul lor. Această călătorie, pe un tărâm plin de armonie, va motiva copilul să descopere farmecul naturii, a animalelor și magia cărților.
Cartea oglindește trei sentimente: Iubirea pentru animale, veselia care poate fi găsită în natură și fascinația de a citi cărți. Comorile băiețelului Yarran sunt create din imagini reale, surprinse din mediul înconjurător. Cele 100 de pagini ale acestei creații bilingve oferă o experiență de lectură plăcută și reprezintă o modalitate minunată pentru copii de a îmbrățișa ambele limbi, engleza și româna.
Este o conexiune culturală cu atmosfera vibrantă de pe tărâmul australian și cu fauna sa unică. Cititorii se vor delecta și cu un mini-vocabular din limba aborigenilor, întâlnit în numele personajelor și în elementele naturii.
„YARRAN, Povești din Australia” este disponibilă de astăzi în librăriile online Amazon, în Europa, Canada, Australia, USA”. (click pe foto).
„Am pus multă iubire în zămislirea acestei cărți și cred că acest sentiment va fi simțit de cei mici. Pentru copilașii cu părinți români, care trăiesc departe de țară, sper să fie o inspirație de a descoperi și explora nu numai magia ascunsă în povestiri, dar și frumusețea limbii române. Am muncit mult la această carte, să-i dau viața si farmecul de a cuceri inimile copiilor. Sper să fie de folos”. 
Anisoara Laura Mustetiu, Sydney, New South Wales, Australia.
MN: Citiți neapărat și: „FIȚI ȘI VOI COPII! – Prof. Aurelia Rînjea. Recenzie și recomandare de carte pentru copii.

Mangalia News, 08.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply