Activități despre riscurile consumului de droguri, violenței, traficului de persoane și comportamentului în mediul online, la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” din Mangalia

0
468
În perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2024, la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” din Mangalia au fost desfășurate activități de informare / educare / conştientizare cu privire la riscurile consumului de droguri, violenței, traficului de persoane, comportamentului în mediul online.
Au participat elevii din clasele a IX-a A, C, a X-a B, a XI-a A, B, E. Le-au fost diseminate de către reprezentanți ai I.P.J. Constanța și A.N.I.T.P. – Centrul Regional Constanța, agent șef de poliție Niculae Dan și inspector de specialitate Banciu Roxana, informații despre siguranța on-line, criminalitatea informatică, despre traficul de persoane și traficanți, despre metodele de racolare și exploatare, precum și despre alte infracțiuni asociate traficului de persoane.
La buna desfășurare a activităților au contribuit profesorii Barabaș Virginica, Vasilescu Roxana, Ciupercă Maria, Băiașu Alina, Voiviciuc Liliana.
Elevii au participat activ și au apreciat activitățile ca având un impact pozitiv.


Mangalia News, 08.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply