„ARMONIA OPERELOR”, expoziția pictoriței Carmen Florian și a invitaților săi, deschisă în perioada 6 – 29 februarie la Palatul Parlamentului, Sala „Constantin Brâncuși” | FOTO-VIDEO

0
403
Expoziția “Armonia Operelor”, panotată pe simezele Sălii de Expoziții “Constantin Brâncuși” – Palatul Parlamentului, este gata să-și primească vizitatorii și admiratorii de artă, până în data de 29 Februarie 2024.
Expoziția conține peste o sută de lucrări reprezentative fiecărui artist invitat ,alături de câteva din lucrările personale lucrate în diferite tehnici și stiluri, de la pictura clasică, la pictura decorativă, abstractă, grafică, rășină epoxidică, acuarelă și sculptură.
Un tot unitar, o armonie cromatică vibrantă, cu energie pozitivă, vă va întâmpina chiar de la intrare. Vă așteptăm, să vă incărcati sufletul de culoare si frumos.
Expoziția va fi vernisată Marți, 6 Februarie ora 17.00, cu invitați de onoare speciali, ce ne vor oferi un grandios spectacol de neuitat.
„Felicitări si mult succes, tuturor artiștilor care au dat curs invitației de a-mi fi alături într-o expoziție aniversară, personală, devenind colectivă, datorită artiștilor plastici invitați.
Multumiri cu prețuire, fiecăruia în parte!” – Carmen Florian.
Albumul FOTO integral, aici: Florian Carmen.

Mangalia News, 05.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply