Curs de “Manager de proiect” cu recunoaștere europeană, organizat de ADRPE, în colaborare cu Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane

0
461
În perioada 28 Februarie – 21 Martie 2024, Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene – ADRPE, in colaborare cu Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane organizează cursul de “Manager de proiect” – FONDURI EUROPENE.
Cursul este cu recunoaștere europeană, certificatele de absolvire fiind eliberate sub egida Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației.
Cursurile se vor desfășura la Palatul „Universul” din Municipiul București, cu prezența fizică. Orarul este flexibil, cursurile se vor ține de doua sau trei ori pe săptămână, după ora 17.30. In cazul excepțional in care un cursant nu poate ajunge, se poate intra si online.
Condiţii de acces: Cursul de formare este postuniversitar, destinat persoanelor absolvente de studii superioare (cel puțin studenți în ani terminali) și se adresează celor care doresc să devină manageri, consultanți, experți sau beneficiari de proiecte.
Obiectivele cursului: Urmărește dezvoltarea abilităților practice de scriere a cererilor de finanțare, precum și a capacității manageriale de implementare a proiectelor finanțate din fonduri europene.
Cursul cuprinde:
– MODUL Scriere Proiecte Europene;
– MODUL Implementare Proiecte Europene;
– Aplicaţii practice.
Înscrierea se face in limita locurilor disponibile.
Tarif participare la curs: 1.240 lei plătibili in doua rate egale, prima rată la înscriere iar a doua rată până la finalizarea cursului.
Relații și înscrieri:
e-mail: [email protected]
Sms/WhatsApp : +40 749209380,
Palatul „Universul”, București.
Înscrierile se fac până pe data de 21 Februarie 2024, ora 14.00, prin trimiterea unui e-mail sau mesaj WhatsApp cu datele de identificare ale cursantului.
România primește aproximativ 80 miliarde de euro finanțare pentru proiecte europene, în perioada 2021 – 2027!
Lector principal – Sorin Chiriță, președinte ADRPE.


Mangalia News, 04.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply