„ARMONIA OPERELOR” – Vernisaj-Expo-Spectacol oferit de pictorița Carmen Florian și invitații săi, la Palatului Parlamentului, Sala de Expoziții „Constantin Brâncuși”

0
406
„ARMONIA OPERELOR” este prima Expoziție de pictură (colectivă) din acest an pe care o organizează pictorița Carmen Florian, în Sala de Expoziții “Constantin Brâncuși”, din incinta Palatului Parlamentului – Camera Deputaților.
Expoziția este deschisă publicului în perioada 1 – 29 februarie 2024.
„Vernisajul – Spectacol va avea loc în prezenta onorantă a Maestrului Valentin TănaseMarți, 06 Februarie, ora 17.00 si a invitatilor, artiști plastici de excepție, dar si a artiștilor interpreți de onoare, cât și a minunaților poeți și scriitori.
Am dorit ca armonia operelor noastre plastice să fie încununate de măiastrele voci ale sopranelor Mădălina Stephanie Radu și a sopranei Anfisa Fugaru, cu participarea excepțională a tenorului național și internațional Alin Stoica, a basului Stefan Cârstea, acompaniați de îndrăgitul si talentatul pianist Cosmin Pătrana.
Operele poeților și scriitorilor vor vibra prin versurile duetului poetic Daniela Toma – Ion Calotă, a duetului Mihail Coandă – Anfisa Fugaru cu participarea de excepție a minunatei Georgiana Stefanescu de această dată în calitate de poet. Toate aceste momente extraordinare vor fi prezentate de inegalabila actriță Doina Ghitescu”. (Carmen Florian).

Mangalia News, 28.01.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply