Harta viticolă a României cu cramele locale, un ghid turistic util

0
449
CrameRomania.ro, prima bază de date bilingvă online a cramelor de la noi, proiectul de susținere a vinului și turismului viticol românesc, a lansat cea de-a șaptea ediție actualizată a Hărții viticole a României, un instrument la îndemână și util pentru toți cei care doresc să descopere România ca destinație viticolă.
Proiectul Harta viticolă a României are rolul a identifica zonele distincte din România, categoriile principale de vinuri, geografia țării, dar și de a-i ghida pe turiști să găsească mai ușor cramele locale. Harta conține o listă cu cramele locale, fie că sunt mai mari sau mai mici, și nu își propune să fie ghid turistic, ci un instrument educativ, prin care iubitorii vinului pot descoperi cramele și zonele viticole din România.

Experiențe autentice cu soiuri locale
Harta, în formatul print, conține și un ghid al soiurilor locale de viță-de-vie reprezentative pentru România. Astfel, turiștii vor avea ocazia să afle istoria și particularitățile unor soiuri precum: Fetească albă, Fetească regală, Fetească neagră, Tămâioasă românească, Grasă de Cotnari, Crâmpoșie selecționată, Negru de Drăgășani, Șarbă, Busuioacă de Bohotin sau Băbească neagră. (…)
Continuarea, pe globalmanager.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply