1 milion de participanți, la Programul RO-CULTURA! O cincime din aceștia reprezintă audiența realizată de proiectele „Legendele Dobrogei” și „Khetanes – Împreună”

0
347
„1 milion de participanți la activitățile culturale desfășurate în cadrul celor 69 de proiecte finanțate în ultimii 4 ani prin Programul RO-CULTURA, cu sprijinul Granturilor SEE 2014 – 2021. Peste 180.000 din aceștia, adică APROAPE O CINCIME din total, reprezintă audiența realizată de cele 2 proiecte implementate de noi la Constanța: „Legendele Dobrogei” și „Khetanes – Împreună”. Mulțumim pentru atenție!” (Sebi Pătrunjei).
Programul RO-Cultura: 2024 este anul în care culegem roadele Programului RO-CULTURA și nu puteam începe decât așa! Tare mândri suntem de promotorii noștri care, în ultimii ani, au animat constant scena culturală din România, cu sprijinul nemijlocit al Granturilor SEE 2014 – 2021. Recunoștință!
Și-apoi, când vedem cât de frumos s-au transformat cererile de finanțare în povești culturale de succes, cu toate provocările aferente (și nu sunt deloc puține!) ei bine, mândri suntem și de noi, cei din spatele RO-CULTURA!
1 milion de participanti RO-Cultura. foto credit Gradina Culturala Callatis.

Mangalia News, 25.01.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply