„Radio ProDiaspora la a 15-a aniversare” – Spectacol inedit, la Palatul Cultural “Minerul”, Lupeni. Participă colegi din Texas, USA, din Germania, Canada, Italia, Austria, Australia

0
441
Cu mare bucurie și emoție, vă invităm să vă alăturați echipei Radio ProDiaspora într-un spectacol de excepție, ce va avea loc în data de 22 iunie 2024, începând cu ora 18:00, la Palatul Cultural “Minerul” Lupeni (Hunedoara). Evenimentul este organizat cu ocazia aniversării celor 15 ani de la înființarea postului de radio ProDiaspora. Coordonatorul proiectului este Bela Andrasi.
Într-o atmosferă incendiară și plină de energie, echipa noastră va oferi un spectacol inedit, dedicat celor care ne ascultă și ne iubesc. Alături de invitați surpriză, se vor afla pe scenă talentați membri ai echipei precum: Cornel Bucsă Biholar, Camelia Florescu, Bela Andrasi, Marian Filip, Emi Tăran, Rodica Manciu, Teona Răcheriu, Maria Ciobanu, Mihnea Misca și balerinul Adrian Scrimint!
De asemenea, la acest eveniment special vor participa și prieteni și colegi din diferite “colțuri” ale lumii, precum Texas, USA, Germania, Canada, Italia, Austria, Australia etc.
Pe lângă spectacolul artistic, în această seară memorabilă va avea loc și lansarea cărții “Radio ProDiaspora la a 15-a aniversare”. Este o ocazie deosebită să împărtășim împreună bucuria și emoția acestui moment marcant în istoria postului nostru de radio.
Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi pentru a sărbători împreună această aniversare deosebită. Va fi o seară plină de muzică, emoție și amintiri frumoase.


Mangalia News, 22.01.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply