Atenție, se oprește apa în Stațiunile Venus, Jupiter și Cap Aurora! Presiune redusă și la etajele superioare și zonele înalte din orașul Mangalia și din stațiunea Saturn

0
585
În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă din Stațiunea Venus (mun. Mangalia), se va întrerupe furnizarea apei potabile, de marți – 16 ianuarie 2024, ora 22.00, până miercuri – 17 ianuarie 2024, ora 22.00.
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din stațiunile Venus, Jupiter, Cap Aurora, precum și Herghelia Mangalia, Asociația de Proprietari Fruvileg nr. 59 și Stația PECO Neptun. Tot în acest timp, se va înregistra apă cu presiune redusă, la etajele superioare și zonele înalte din orașul Mangalia și stațiunea Saturn.
Investiția face parte din Contractul de Lucrări – CL17 “Rețele apă și canalizare Mangalia Nord și Stațiuni”, în valoare de aproximativ 29 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor. (RAJA SA).


Mangalia News, 14.01.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply