Vă dorim un An Nou plin de fericire și de sănătate! La mulți ani, Limanu-2 Mai-Vama Veche-Hagieni! 

0
467
Astăzi se încheie un an extraordinar, în care am făcut față cu brio tuturor provocărilor și oportunităților care s-au ivit pentru comuna noastră. Am trecut împreună atât prin momente frumoase, evenimente reușite, cât și prin situații dificile dar întotdeauna urmate de momente de satisfacție. Am arătat că în comuna noastră, formăm o echipă solidă și puternică, capabilă să depășească orice obstacol.
În acest an, am realizat multe proiecte importante pentru dezvoltarea și modernizarea comunei noastre. Am reabilitat drumuri, am dotat școli și grădinițe, am sprijinit activitățile culturale și sportive, am îmbunătățit serviciile publice și am fost aproape de persoanele vulnerabile. Toate acestea au fost posibile datorită implicării și colaborării dintre autoritățile locale si voi, cetățenii și partenerii noștri. În anul ce urmează, ne vom strădui, în aceeași măsură, să facem din comuna noastră un loc mai bun pentru noi și pentru generațiile viitoare.
Sperăm că anul viitor va fi unul și mai bun și prosper pentru noi toți. Vă dorim un An Nou plin de fericire și de sănătate!
La multi ani, Limanu-2 Mai-Vama Veche-Hagieni! Primăria Limanu.

2024 să ne aducă tuturor sănătate, împliniri, bucurii nenumărate și multe momente unice alături de cei dragi! Să fie anul cel mai darnic și mai fericit din viața noastră!
La mulți ani, oameni dragi! Să avem un an spectaculos!

Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.


Mangalia News, 31.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply