Limanu Verde – Apel public către toți locuitorii comunei, pentru păstrarea curățeniei: Să aruncăm deșeurile acolo unde le este locul – la gunoi, nicidecum în locurile publice! (FOTO)

0
637
Mai sunt doar câteva zile și 2023 se încheie! Pentru că este moment de bilanț, facem acum un apel public către toți locuitorii din Limanu să încercăm să păstrăm curățenia și să aruncăm deșeurile la gunoi, acolo unde le este locul!
Mai jos sunt câteva fotografii din zonele în care anumite persoane și-au făcut un obicei din a arunca deșeuri. Și sunt cantități impresionate de gunoaie!
Aceste acțiuni afectează, de altfel, întreaga comunitate. Pe lângă focarul de infecție pe care îl reprezintă dar și efectul vizual care nu ne face cinste, toți contribuabilii de bună credință suportă din taxele lor plata unor amenzi usturătoare!
Practic, în loc ca banii colectați să fie utilizați pentru a îmbunătăți viața comunității, din cauza unor anumiți cetățeni certați cu educația, se achită constant amenzile aplicate de Garda de Mediu! Ultima amendă – 12.000 lei, în urma unui control din luna noiembrie!
Echipele Limanu Verde au colectat în repetate rânduri tonele de deșeuri aruncate în cele 3 zone sensibile: Canalul agricol 2 Mai – Limanu, strada Câmpului, la fostul CAP și Valea Lupi! Cu toate acestea, la scurt timp după ecologizare, zonele respective erau, din nou, năpădite de deșeuri! Acum se lucrează, din nou! Suprafețele au fost igienizate și arătă civilizat!
Facem apel la dumneavoastră, locuitorii comunei Limanu! Să păstrăm curățenia, să respectăm locul în care trăim, iar deșeurile să le aruncăm acolo unde le este locul – la gunoi, nicidecum în locuri publice!
Mulțumim celor care ne susțin demersurile și vă rugăm, dacă vedeți persoane care continuă să arunce deșeuri în locurile punctate anterior, anunțați-ne!
0755 141 504 este numărul de telefon la care ne puteți face sesizări legate de astfel de incidente care nu ne fac deloc cinste!
Cei care doresc informații legate de ridicarea deșeurilor din construcții, sau procedurile de colectare gunoi menajer, atât pentru persoane fizice cât și juridice – pot apela 0749 551 781, sau 0745 036 922.
Vă mulțumim și vă dorim un An Nou cu bucurii, sănătate și cât mai puțin gunoi aruncat în locurile publice! (Limanu Verde).


Mangalia News, 29.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply