Spectacolul caritabil, de Crăciun, al elevilor de la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu”, o lecție de talent, emoție și generozitate (FOTO-VIDEO)

0
897

„Moș Crăciun ești și tu’’, sau când elevii dau o lecție de generozitate… 

Devenit deja tradiție, spectacolul de Crăciun al talentelor de la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu’’, a avut loc marți, 19 decembrie 2023, ora 12:00, la Casa de Cultură din Mangalia.
Profesori, elevi și părinți au venit să-și susțină elevii talentați. Bineînțeles că nu a lipsit Moș Crăciun. Rătăcit în căutarea unei expeditoare misterioase, Moșul a dat tonul spectacolului.
Elevii au strălucit pe scenă. Au cântat, au dansat, au interpretat instrumental piese cunoscute. Clarinetul lui Alexandru Pițu s-a dovedit magic, iar chitara lui Ilie Andreas a vrăjit audiența, cu acordurile calde. Sala a fremătat întâi de nerăbdare, apoi s-a lăsat purtată în lumea fermecată a muzicii, dansului, teatrului. Elevii au urcat pe scenă, descoperindu-și sufletele cu emoție și dăruire.
Spectatorii i-au aplaudat, încurajat și susținut cu afecțiune. Vocile clare ale Alexiei Belu, Izabela Zugravu, Miruna Gheorghe și Gabriela Dumitrache, dansurile inspirate ale trupei de dans a liceului, „Danger on the Stage’’, replicile amuzante ale prezentatorilor Lorena Neagu și Briana Caloianu și nu în ultimul rând sceneta vibrantă a Selenei Hoiss și a lui Sorin Stângă, au smuls ropote de aplauze, au bucurat ochii și sufletele celor prezenți.
A fost o lecție de talent, emoție și generozitate, pentru că întreg spectacolul a avut un scop nobil, caritabil. Elevii noștri au demonstrat că se pot bucura, dar și că pot bucura pe alții.
Ținut sub titulatura de „Moș Crăciun ești și tu’’, ei au răsplătit generozitatea colegilor, care au adunat obiecte vestimentare și jucării pentru 18 copii mai puțin norocoși decât ei.
Coordonatoarea reușitului spectacol a fost doamna profesoară Daniela Șemședin, care a beneficiat de sprijinul tuturor cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu’’.


Mangalia News, 20.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply