Gala Campionilor FRAS 2023 va avea loc Sâmbătă, 16 decembrie, la București. Pilotul Emil Ghinea, vicecampion la SUPER RALLY și CNVC, bronz, la MASTERS

0
558
Biroul Executiv FRAS a hotărât ca evenimentul „Gala Campionilor 2023” să se desfăşoare în Bucureşti, în Aula Magna a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA, sâmbătă, 16 decembrie.
După ce, anul trecut, Gala Campionilor FRAS a fost organizată la Opera Națională din București, și în acest an, cea mai mare festivitate de premiere la nivelul unei federații sportive din România va fi organizată tot în Capitală.
Gazda evenimentului programat sâmbătă, 16 decembrie 2023, va fi Aula Magna a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București (str. Splaiul Independenței nr. 313), o construcție modernă, cu 1.200 de locuri şi dotată cu un sistem audio-video de ultimă generaţie.
Mai jos puteţi consulta lista sportivilor care vor fi premiaţi la Gala Campionilor FRAS 2023, în urma clasamentelor provizorii întocmite de comisiile sportive ale fiecărei discipline în parte.
Pilotul Emil Ghinea din Mangalia, vicecampion la SUPER RALLY și CNVC, medalia de bronz, la TROFEUL NAȚIONAL MASTERS 2023.

Clasamentele afişate sunt provizorii şi pot suferi modificări, urmând să fie validate în cadrul unei şedinţe a Consiliului Federal FRAS.
Alte informații legate de Gala Campionilor 2023, pe fras.ro
MN: Vă invităm să vizionați și: GALA CAMPIONILOR FRAS 2022 | Transmisiune LIVE/VIDEO de la Opera Națională din București | Emil Ghinea, campionul – pilot din Mangalia, pe podium, la categoria Viteză în coastă, FRAS 2022!

Mangalia News este partener media al pilotului Emil Ghinea și al echipei sale.

Mangalia News, 11.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply