GALA CAMPIONILOR FRAS 2022 | Transmisiune LIVE/VIDEO de la Opera Națională din București | Emil Ghinea, campionul – pilot din Mangalia, pe podium, la categoria Viteză în coastă, FRAS 2022!

0
1177

farmec.ro
carturesti.ro%20

UPDATE: Emil Ghinea, campionul – pilot din Mangalia, pe podium, la categoria Viteză în coastă, FRAS 2022! MN: Lui Emil, campionul nostru și echipei sale, le-am dedicat un întreg serial, aici: https://bit.ly/3Fnjg5q

FRAS: Evenimentul au început la ora 16.00, iar primele două ore ale galei au fost transmise în direct pe Prima Sport 3.

În prima parte a galei, după momentele de introducere, s-au acordat titlurile de Maestru al Sportului, ulterior fiind premiați seniorii motorsportului românesc și DOAR podiumurile clasamentelor generale de la fiecare disciplină în parte, ordinea fiind următoarea: karting electric, raliuri, viteză în coastă, drift, super rally, off road, women rally, vehicule istorice pe circuit, anduranță, time-attack, radical, slalom paralel, rallycross, rally raid, îndemânare auto, vehicule electrice, super slalom și drag racing.

Odată încheiată această prima parte a evenimentului, în jurul orei 18.00, s-a luat o pauză de 30 de minute, după care evenimentul s-a reluat cu premierea celorlalte podiumuri ale tuturor disciplinelor, în următoarea ordine: karting electric, îndemânare auto, raliuri, viteză în coastă, drift, super rally, off road, women rally, vehicule istorice pe circuit, anduranță, time-attack, radical, slalom paralel, rallycross, rally raid, vehicule electrice, super slalom și drag racing.

Sportivii premiați au primit, pe lângă cupe, câte o sticlă de vin spumant de la Cramele Cricova și un voucher de reduceri pentru anvelope de la Dinamic 92, liderul național în distribuția de anvelope.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cei prezenți la cea mai mare festivitate de premiere a unei federații sportive din România au avut parte de o degustare de vinuri din partea Cramelor Crivova, partenerul federației, de delicatese tradiționale românești de la Zimbria și de produse de cofetărie și patiserie de la Cofetăria Claus. De asemenea, în foaierul Operei Naționale au fost instalate două standuri distincte pentru cafea și apă.

Prima parte a Galei Campionilor FRAS 2022 a fost transmisă în direct pe Prima Sport 3, iar întregul eveniment poate fi urmărit pe canalul de Youtube al FRAS, prin accesarea link-ului de mai jos:


Mangalia News, 03.12.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply