Elevii Colegiului Economic Mangalia și-au creat o companie sustenabilă, care produce decorațiuni pentru Crăciun din materiale reciclabile

0
1185

Eco-trendy, eco-friendly – a sustainable decoration company, este titlul ultimei activități a proiectului Erasmus+ Window to the World, derulat în cadrul Colegiului Economic Mangalia, alături de partenerii din Grecia și Serbia.

Începând cu luna noiembrie, elevii au realizat ornamente din materiale reciclabile, scopul acestei acțiuni fiind acela ca elevii şi membrii comunităţii locale să conştientizeze faptul că putem da obiectelor vechi o nouă viață, protejând astfel mediul înconjurător. Ei le-au oferit cu drag câteva decorațiuni celor mici, participând la împodobirea bradului din Grădina Culturală Callatis, dar i-au bucurat și pe seniorii municipiului, dând culoare și creând o atmosferă de sărbătoare prin creațiile lor pe care le-au donat și expus în cadrul Clubului Pensionarilor de pe strada Rozelor. De asemenea, decorațiunile realizate de elevi au fost dăruite localnicilor care au dorit la rândul lor să îi susțină pe copii printr-o mică donație, în vederea achiziționării unei imprimante pentru școală.

Acțiunea elevilor de a produce și de a dărui decorațiuni pentru Crăciun oamenilor din comunitate va continua până la finalul lunii decembrie. Directorul instituției, prof. Raluca-Simona Ciobănel şi prof. coordonator Daniela-Carmen Cioroiu le sunt recunoscători membrilor comunităţii locale cu inimi generoase, care au susţinut proiectul.


Mangalia News, 11.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply