Pâine, muzică și emoție! Panifcom te trimite la concertul de excepție susținut de Concertino Accordion Band! VIDEO

0
438
Lasă-ne un comentariu în care să ne spui de ce îți place muzica de acordeon, cu cine ți-ai dori să mergi la concert și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble.
Ai șansa de a experimenta o seară magică, plină de muzică și emoție, la concertul de excepție susținut de Concertino Accordion Band. Celebrii artiști vor susține spectacolul pe data de Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023, ora 18.30, la Cinema Victoria – Iași, cu ocazia celebrării celor 20 de ani de activitate artistică!
Vineri – 24 Noiembrie 2023 – ora 19:00, anunțăm câștigătorii.

Ansamblul de acordeoniști condus de Eugen Negruţa, este recunoscut și apreciat de publicul din țară și de peste hotarele ei. Laureații numeroaselor concursuri internaționale, deținătorii mai multor distincții de aur și al titlului de “Campioni mondiali ai acordeonului”, Concertino Accordion Band au ajuns la maturitatea artistică de 20 de ani, și în cinstea acestei ocazii vă dau întâlnire la Iași unde vă invită la un concert cu un repertoriu din mai multe genuri si stiluri muzicale în orchestrații originale și componența instrumentală a ansamblului.
Spectacolul muzicienilor va fi completat de vocea inconfundabilă a interpretei Cristina Scarlat și de Adriana Babin care, cu ajutorul naiului, vă va purta pe valul unui mix muzical inedit.


Mangalia News, 24.11.2023.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply