Sanatoriul Balnear Mangalia – Suntem aici pentru a vă oferi sprijinul și tratamentul potrivit

0
534

farmec.ro
carturesti.ro%20
Știm că „bătrânețea vine cu haine grele”, după cum spune și romanța cunoscută, dar suntem aici pentru a vă oferi sprijinul și tratamentul potrivit, pentru a vă face călătoria mai ușoară și mai încărcată de momente plăcute, binemeritate.

1. Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia oferă proceduri balneare pentru pacienții asigurați, la Ambulatoriul de specialitate din cadrul Pavilionului B – baza de tratament de lângă Hotel Paradiso.

La Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, pacienții asigurați pot beneficia de 4 proceduri balneare în sistem ambulatoriu: Hidroterapie, termoterapie, electroterapie, kinetoterapie, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, în baza trimiterilor de la medicul de familie, sau a medicului specialist și a cardului de sănătate.

Acest program special este valabil până la data de 22 decembrie 2023. Biletele de tratament balnear se pot achiziționa prin Casele Județene de Pensii.

2. Serviciile de tratament, cazare şi masă, din cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia – pavilionul A, se asigură la Complexul HORA din stațiunea Saturn.

Aici, pacienții pot beneficia de diferite tipuri de tratamente balneo-fizio-kineto-terapeutice: profilactice, terapeutice, de recuperare, precum și de complexul de factori sanogeni ai litoralului românesc: nămoluri terapeutice, ape minerale, clorurate, sodice, sulfuroase, mezotermale, bioclimat marin bogat în aerosoli salini şi radiaţie solară.
Baza de cazare, Hotel HORA, este clasificată la categoria trei stele, dispune de 350 locuri cazare, în camere duble. Toate camerele și apartamentele au balcon și sunt dotate cu aer condiționat, televiziune prin cablu, LED TV, minibar, telefon, baie cu cabină duș, acces securizat pe bază de cartelă.

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia asigură masa la Restaurantul HORA, unitate de servire a mesei clasificată la categoria 3 stele, parte a complexului hotelier cu același nume, ce dispune de 250 locuri/serie pentru servirea mesei, astfel:
– trei mese pe zi, în regim de pensiune, în incinta clădirii în care se asigură cazarea;
– un meniu complet, care include zilnic trei feluri la masa principală;
– meniuri diverse, în funcţie de afecţiuni (diete);
– includerea în meniuri a tuturor produselor de bază (carne legume, fructe, lactate etc), cu asigurarea corespunzătoare a necesarului zilnic de calorii. Un meniu va fi oferit de cel mult două ori pe durata unui sejur;
– meniuri adaptate pentru pacienţi aparţinând diferitelor etnii sau culte religioase.

Rezervări, pentru ambele locații: tel. 0241 751 337Online: balnear.net/contact

Mangalia News: Serialul în care prezentăm procedurile terapeutice de care puteți beneficia la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangaliapoate fi vizionat AICI.

Mangalia News, 24.11.2023.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply