De Ziua Dobrogei, elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Mangalia au purtat straie de sărbătoare, la activitățile desfășurate la Muzeul Callatis și la Biblioteca Municipală Mangalia (galerie FOTO)

0
871

Marți, 14 noiembrie, Școala Gimnazială Nr. 1 Mangalia a purtat straie de sărbătoare.

Elevii clasei a III-a A, coordonați de doamna învățătoare Cazacu Maria, au participat la Expoziția „Povești în sticlă”, organizată de Muzeul de Arheologie Callatis, de Ziua Dobrogei. Mai mult, cei mici s-au întrecut pe ei înșiși în decorarea obiectelor de lut, în cadrul atelierelor tematice creative.
În paralel, elevii de la gimnaziu, coordonati de prof. Ungureanu Felicia și prof. Roșu Ana Maria, în cadrul Bibliotecii Municipale Mangalia, au participat la concursul „Să cunoaștem istoria Dobrogei”, alături de elevii Școlii „Sf. Andrei”, coordonați de prof. Manoliu Adrian-Gabriel.
Pentru că Dobrogea este un ținut de poveste, nu au lipsit recitatorii care au încântat auditoriul cu versuri închinate  pământului dintre Dunăre și Mare, precum și  cu creațiile proprii ale elevilor, având ca tema „Dobrogea – mozaic cultural etnic” și „Dobrogea, cea mai frumoasă floare a României”.
Multumim frumos gazdelor!
Felicitări copiilor!

Mangalia News, 16.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply