La mulți ani, cu soare în suflet, Andreea Beatrice Ana! Ce frumoasă coincidență: Andreea este născută în Mangalia, în inima Dobrogei, iar astăzi este și Ziua Dobrogei! – Beatrice Mercado

0
567
Beatrice Mercado: La mulți ani, cu soare în suflet, Andreea Beatrice Ana!
Ce frumoasă coincidență… Andreea este născută în Mangalia, în inima Dobrogei, iar astăzi este și Ziua… Dobrogei!!
Povestea de succes a marii campioane la lupte a fost promovată în Revista Născut pentru Sport, ediția națională, nr. 2:

Andreea Beatrice Ana este „regina” Europei, dar și a lumii, la sportul lupte! Ea deține trei titluri europene la Lupte feminine (primele două obținute anul trecut – la Plovdiv, la categoria Seniori U23 și respectiv la Budapesta, la categoria Seniori, acest de-al doilea titlu fiind o premieră pentru România – Andreea este prima campioana Europeană din istoria luptelor feminine românești!), iar cel de-al treilea titlu european a fost obținut anul acesta la Zagreb, fiind al doilea titlu consecutiv obținut de ea la categoria Seniori. Dar Andreea deține, din 2021, și titlul de campioană mondială, la categoria Seniori U23, titlu obținut la Belgrad. Anul acesta, în octombrie, a reușit și obținerea unui bronz mondial la Campionatele Mondiale U23 de la Tirana. Fabulos palmares!

Andreea Beatrice Ana, în calitate de ambasador „Născut pentru Sport”, a fost, anul trecut, profă de sport la una dintre edițiile acțiunii “Azi sunt profu tău de sport!”, ediție prin care am distribuit, gratuit, elevilor din școlile din București și județul Ilfov, Revista Născut pentru Sport ediția națională nr. 2. Acea ediție a avut loc la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sector 5! În cadrul acțiunii. Andreea a făcut demonstrații de lupte, împreună cu sportivii de la Academia de Lupte “Marin Pîrcălabu” din cadrul CSA Steaua București!


Mangalia News, 14.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply