Mangalia: Pe un tronson al bulevardului 1 Decembrie 1918, circulația rutieră va fi deviată, pentru continuarea lucrărilor de reabilitare

0
607
Primăria Mangalia informează populația că, începând de vineri, 10 noiembrie, a.c., vor fi reluate lucrările de reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918, în cadrul proiectului european care cuprinde și modernizarea străzilor Rozelor și Ștefan cel Mare. Pe acest segment rutier, cuprins între intersecția cu strada Portului și strada Ștefan cel Mare, au fost finalizate lucrările RAJA, la rețeaua de distribuție apă și canalizare.
Pentru fluidizarea traficului, pe durata lucrărilor, circulația rutieră va fi deviată spre strada Portului și străzile adiacente. Aceeași măsură este valabilă și pentru mijloacele de transport în comun, care vor circula pe același tronson, dar pe sens invers, cu ieșire spre strada Portului și coborâre spre Portul Turistic – parcare RAJA și ieșire pe strada Ștefan cel Mare, către oraș.
Pe această cale, autoritățile locale apelează la înțelegerea conducătorilor auto și cetățenilor care folosesc aceste rute, pe care îi roagă să respecte indicatoarele rutiere pentru evitarea ambuteiajelor în trafic și să urmărească harta de deviere a transportului local.
De asemenea, pe perioada lucrărilor, târgul de weekend va fi relocat, în Portul Turistic, în zona hotelului „Laguna”.


Mangalia News, 09.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply