Din cauza unor funcţii care creează dependenţă, destinate copiilor şi adolescenţilor, Meta Platforms, dată în judecată în SUA 

0
507
Meta Platforms, dată în judecată de 42 de procurori generali din SUA, pentru funcţii care dau dependenţă, destinate copiilor.
Un grup bipartizan de 42 de procurori generali din Statele Unite au dat în judecată Meta Platforms din cauza unor funcţii care creează dependenţă destinate copiilor şi adolescenţilor, au anunţat birourile acestora, marţi, transmite CNBC, conform News.ro.
Sprijinul din partea atâtor procurori generali ai statelor americane, din medii politice diferite, indică o provocare juridică semnificativă pentru afacerile Meta.
Meta se confruntă acum cu multiple procese pe această problemă, în mai multe comitate.
Procurorii generali din 33 de state au intentat un proces federal împotriva Meta în Districtul de Nord al Californiei, în timp ce alţi nouă procurori generali depun plângeri în propriile state, potrivit unui comunicat de presă al procurorului general din New York, Letitia James.
Procesele sunt o altă demonstraţie a priorităţii bipartizane pe care oamenii legii o acordă protejării copiilor şi adolescenţilor de daunele online.
De asemenea, nu este prima dată când o coaliţie largă de procurori generali ai statelor fac echipă pentru a da în judecată Meta. (…)

Continuarea, pe news.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply