CJRAE Constanța a inaugurat Cabinetul de Consiliere și Orientare Școlară și Profesională, instrument educativ important pentru elevii județului 

0
711
Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa a inaugurat, la data de 24 octombrie 2023, Cabinetul de Consiliere și Orientare Școlară și Profesională.
Acest eveniment important pentru elevii județului Constanța a fost posibil datorită susținerii permanente a CJRAE Constanța, de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța și sprijinului sponsorilor noștri, AMEROPA GRAINS și MUSIC FOR AUTISM, cărora le mulțumim, cu recunoștință!
Ne propunem evaluarea elevilor, în vederea cunoașterii / autocunoașterii și a fundamentării temeinice a demersurilor de consiliere psiho-pedagogică a acestora, cu scopul alegerii reale, autentice și asumate, a propriului traseu educațional și al orientării carierei. Aceste demersuri permit și îndrumarea părinților elevilor, în sensul susținerii propriilor copii, într-o mai mare măsură, în direcția potrivită.
Ne adresăm elevilor de nivel gimnazial, liceal și profesional, atât din mediul urban, cât și din mediul rural, din județul Constanța.
Cabinetul este dotat cu instrumente și mijloace moderne, testele și Platformele achiziționate acoperind o arie largă de obiective în domeniul autocunoașterii, al personalității, aptitudinilor, al intereselor vocaționale, strategiilor de învățare, al motivației.
Felicitări, elevilor Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța – pentru implicarea în amenajarea Cabinetului, sub atenta îndrumare a cadrelor didactice -, cât și elevilor Colegiului Național „Mihai Eminescu” Constanța și ai Liceului Cobadin, prezenți la inaugurare, împreună cu cadrele didactice și profesorii consilieri școlari!
Mulțumim membrilor echipei CJRAE Constanța, implicați în organizare, sub îndrumarea coordonatorului CJAP, profesor consilier școlar Liliana Țepeluș, a directorului CJRAE Constanța, profesor consilier școlar dr. Irina Ermolaev, cât și a doamnei inspector școlar pentru învățământ special, profesor Veronica Neguțu.
Mulțumim reprezentanților mass-media, prezenți la eveniment, cât și celor care l-au promovat!

Mangalia News, 27.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply