„Cumpără românește”, o campanie lansată de PSD | Marcel Ciolacu: „Să cumperi româneşte, este cel mai autentic gest de patriotism economic”

0
839
Campania PSD “Cumpără românește” are site propriu! Premierul Ciolacu: „Să cumperi româneşte, este cel mai autentic gest de patriotism economic”.
Partidul Social Democrat a lansat site-ul campaniei Cumpără românește”. Mai multe organizații locale PSD, sau lideri politici ai partidului au început să promoveze site-ul respectiv pe paginile lor de socializare.
Pe site-ul respectiv sunt adunate mai multe produse alimentare ale producătorilor care au acceptat să fie promovați cu ajutorul campaniei inițiate de PSD. De altfel, există și un formular pe site pentru cei care vor să se înscrie. Printre cele înscrise deja se află: Muștar din Tecuci clasic “Olympia”, Muștar din Tecuci cu Boabe “Olympia”, Cozonac “Concept Orizont”, Muștar dulce de Tecuci “Teco”, Păstrăv afumat în sos, vidat “La Mitică”, Cârnați subțiri „Mangalița de la Racovița”, Cârnați afumați „Mangalița de la Racovița”, Slănină afumată „Mangalița de la Racovița”, Curcan baby grill „Peneș Curcanul”, Brânzoaică „Remtim”, Pâine pe vatră „Remtim”.
Există două secțiuni: Alimente și Artă. La “Artă” este deocamdată un singur produs, Vioară Handmade Gliga.
Site-ul adună scurte prezentări ale producătorilor, iar pentru cei care se întreabă de unde le pot cumpăra, există și secțiunea care oferă un răspuns: “Unde găsesc produse românești? În orice sat și comună a țării există producători locali, unii deja cunoscuți la nivel național, alții încă anonimi, dar a căror marfă poate surprinde prin gustul deosebit, prin atenția la detalii, prin grija față de respectarea unei rețete preluate de multe generații. De aceea, în vacanță sau în trecere prin orice zonă a României, pot fi descoperite asemenea “secrete” a căror poveste merită spusă apoi apropiaților și prietenilor. Foarte mulți dintre producătorii locali au site-uri sau pagini pe principalele rețele de socializare, unde pot fi găsiți cu mimim de efort, iar rezultatele vor fi cu siguranță surprinzătoare. De asemenea, producătorii locali pot fi găsiți cu ușurință la târgurile regulate care au loc atât în marile orașe ale țării, cât și în zona rurală”.
Săptămâna trecută, premierul Marcel Ciolacu a participat la lansarea campaniei „Cumpără Româneşte”, proiect iniţiat şi susţinut de Partidul Social Democrat și a declarat a „cumpăra româneşte” este cel mai autentic gest de patriotism economic şi va însemna „structura de rezistenţă” a tuturor programelor economice pe care actuala guvernare le va propune şi adopta. El a subliniat că „a cumpăra româneşte” înseamnă a ajuta firmele româneşti şi angajaţii lor. (…).

Continuarea, pe economedia.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply