O nouă ediție a Târgului de Toamnă, în Portul Turistic Mangalia, în perioada 11-15 octombrie

0
1217
  • Primăria Mangalia organizează, în perioada 11-15 octombrie, a.c., o nouă ediție a Târgului de produse agroalimentare intitulat „Zilele Toamnei”.
Locul de expunere şi vânzare a produselor de sezon este Portul Turistic din localitate, deschis pentru cei interesaţi, de la ora 10.00. Timp de cinci zile, se vor afla la standurile special amenajate cu această ocazie, producători din mai multe județe ale țării, cu preparate tradiționale pe bază de carne de porc, marcă înregistrată, dar și altele din carne, afumături, brânzeturi, legume și fructe de sezon etc.
De asemenea, vor exista câteva standuri viticole, unde locuitorii Mangaliei vor avea ocazia să deguste un pahar cu must, specific sezonului de toamnă. Totodată, aceștia vor putea urmări spectacolele folclorice oferite de organizatori în fiecare zi a târgului, începând cu ora 16:00, când vor urca pe scenă artiști și ansambluri folclorice de la nivel local.
Special pentru vizitatorii la standuri și locuitorii Mangaliei, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 16:00, atmosfera de petrecere și voie bună va fi întreţinută de cea mai îndrăgită interpretă de muzică populară şi de petrecere, Irina Loghin, dar și de alți artiști locali.

MN: Citiți și articolul intitulat „Târgul de Toamnă de la Mangalia reflectă din plin bogățiile recoltei și frumusețea acestui anotimp (FOTO-VIDEO)


Mangalia News, 09.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply