CONCURS “Auzi mai bine cu Clarfon!” – Puteti câștiga un dispozitiv digital wireless Sennheiser, pentru a asculta mai bine la televizor

0
590
Pentru a atrage atenția asupra faptului că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, auzul nostru poate să slăbească si tocmai de aceea este bine să ne facem periodic o testare a auzului si, dacă este cazul, să apelăm la diferitele aparate care ne pot ajuta, impreună cu Clarfon, vă invit la un CONCURS în cadrul caruia puteti castiga un set Sennheiser, pentru a asculta mai bine la televizor. Este de fapt vorba de un dispozitiv digital wireless care vine in ajutorul persoanelor hipoacuzice, un dispozitiv produs de renumitul brand Sennheiser.
Iata ce trebuie să faceti pentru a participa la concurs:
– să urmăriti pagina https://www.facebook.com/clarfonro
Altfel spus, FOLLOW Clarfon Aparate Auditive
– să distribuiti aceasta postare de concurs, pentru că ne dorim să afle cat mai multe lume de solutiile Clarfon, care – in luna octombrie 2023 – derulează mai multe campanii sub semnul “Ajută-i să audă!”, gandindu-se la seniorii nostri care au probleme cu auzul;
– să inserati la această postare un comentariu cu textul “Auzi mai bine cu Clarfon!”
Concursul se va desfasura in perioada 1 – 5 octombrie 2023.
Extragerea castigatorului se va face prin random.org, de catre reprezentantii Clarfon (www.clarfon.ro), iar acesta se va anunta aici, pe pagina mea, in data de 6 octombrie 2023.
Multumesc pentru că urmăriti emisiunile pe care le realizez cu mare drag, pentru că participati la concursurile pe care le realizez impreună cu partenerii diferitelor proiecte in care cred, pentru că apreciati pagina mea, care sper să aducă un plus de sanatate si de intelegere. Multă sănătate și succes! Cecilia Caragea.


Mangalia News, 02.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply