A început reabilitarea DJ 392 Pecineaga-Amzacea, de către Societatea „Drumuri Județene Constanța” S.A.

0
1297

Societatea „Drumuri Județene Constanța” a demarat reabilitarea unui sector important de drum: DJ 392 Pecineaga – Amzacea.

În următoarele două luni, pe o suprafață de aproximativ 25.000 de mp de drum, vor fi așternute în jur de 6.000 de tone de piatră, conform primelor estimări ale necesarului de material. Lucrările vor fi efectuate în funcție de condițiile meteorologice.
„Intenția noastră este să aducem drumul, pentru început, la un stadiu practicabil. Din păcate, lucrările nu au putut fi începute mai devreme deoarece pe rolul instanțelor s-a aflat procesul cu cel ce a realizat asfaltarea din 2012. Sperăm ca într-un termen cât mai scurt drumul să poată fi traversat de participanții la traficul rutier în cele mai bune și sigure condiții”, a spus Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța”.
Alături de angajații DJCT s-a aflat și Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. „Modernizarea şi reabilitarea drumurilor județene continuă. Un nou proiect al Societății „Drumuri Județene Constanța” vizează reabilitarea și modernizarea drumului județean 392 Pecineaga – Amzacea, un sector de drum tratat superficial de autorități în trecut și ocolit de toți cei care cunosc starea deplorabilă în care acesta se află în prezent. Cei 12 km de drum sunt foarte greu de parcurs, aproape imposibil, iar reabilitarea acestui tronson înseamnă, practic, o reconstrucție masivă”, a apreciat președintele Consiliului Județean Constanța.


Mangalia News, 29.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply