Oameni valoroși din Limanu – modele de succes pentru copiii din localitate | Dezbatere în cadrul proiectului “Promit” al ONG Mare Nostrum, realizat în parteneriat cu Școala Gimnazială din 2 Mai (galerie FOTO)

0
1225

Oameni valoroși, comunitate bogată! Și Limanu chiar este o comună bogată din acest punct de vedere!

Vineri, 15 sept. a.c, 11 oameni care s-au născut aici, au urmat cursurile școlilor din Limanu și sunt realizați profesional, au fost alături de copiii din Limanu și 2 Mai și le-au povestit din vasta lor experiență.
Proiectul “Promit” al ONG Mare Nostrum, în parteneriat cu Școala Gimnazială din 2 Mai, destinat dezvoltării armonioase a copiilor, a adus comunității atât activități ecologice, cât și o dezbatere, alături de modele de succes din zonă.
Ivan Claudian – lucrează în Trupele Speciale și în timpul liber ajută copiii cu cerințe educaționale speciale, Iuliana Dumitru – muzeograf Muzeul Național al Țăranului Român, Maria Iosipescu, Georgeta Ștefan și Ana Ivan – 3 generații de doamne învățătoare care sunt „învățătoarea – învățătoarei – învățătoarei”, Galina Neagu – profesoară de educație fizică, Mihai Iosipescu – învățător în comuna Limanu, Raluca Ștefan – profesoară de engleză, Ștefan Lepădatu – lucrează la Poliția de Frontieră, Ștefan Dragoș – căpitan de vas și Laura Chiriac – elevă, au fost cei 11 oameni care astăzi și-au spus povestea și au încercat să îi inspire pe cei mici prin realizările personale.
“Suntem o comunitate care se mândrește cu oamenii săi de valoare. Cunosc activitatea dumnealor și sunt foarte bucuros pentru că generația viitoare din Limanu are niște repere atât de puternice. Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați realizat și, totodată, pentru că faceți comuna noastră cunoscută prin performanța personală”, a punctat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.


Mangalia News, 16.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply