Trofeul Straja, 2023: Emil Ghinea, cu Norma M20F, locul 2, la Categoria 2 și la OPEN | Octavian Ciovică, pe locul 1, la fel ca și în ediția precedentă (FOTO-VIDEO)

0
785
Octavian Ciovică a câştigat etapa a 5-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2023 – Trofeul Straja, păstrându-și, astfel, supremația pe superbul traseu din Lupeni, după succesul de anul trecut.
Aflat la comenzile Radicalului SR8 Evo, Ciovică și-a învins fără emoții adversarii, preluând astfel șefia Categoriei II, cu numai două etape rămase până la final.
Locul secund în clasamentul Open i-a revenit lui Emil Ghinea (Norma M20-F), iar Dominic Marcu (Tesla Model 3 Performance), surpriza plăcută din acest sezon, a încheiat podiumul rundei, pentru a doua oară, după Trofeul Valea Uzului.  Marcu a fost foarte aproape de a încheia competiția pe locul 2 la general, după ce încheiase prima manșă de concurs cu al doilea timp, la 13 secunde în spatele lui Ciovică, dar și-a adjudecat prima poziție la Categoria I.
După ce a câștigat toate cele 5 manșe ale zilei de sâmbătă, Ciovică a continuat în aceeași manieră și în ziua decisivă adjudecându-și toate cele 4 urcări, care i-au asigurat a 3-a victorie a sezonului din Campionatul Național de Viteză în coastă.
Evident, Ciovică  a obținut și titlul de „King of the Hill” al traseului în lungime de aproape 5 km, cel mai bun timp al său fiind de 2:54,990, stabilit în prima manșă de concurs. […] (Mai mult, pe fras.ro).

Podiumul Open de la Trofeul Straja 2023: 1. O. Ciovica, 2. E. Ghinea și 3. D. Marcu.
Clasamente-Finale-Straja-2023.
Urmează Trofeul Valea Cetății Râșnov, etapa a VI-a a CNVC, 23-24 septembrie 2023.


Mangalia News, 05.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply