A fost asfaltat DJ 392, tronsonul Coroana – Albești. Ce alte realizări prezintă Drumuri Județene Constanța S.A., în bilanțul primului sezon

0
724

„Drumuri Județene Constanța”, bilanțul primului sezon.

În sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța a avut loc, vineri, conferința de presă în care Societatea „Drumuri Județene Constanța” a prezentat bilanțul primelor trei luni de activitate.
La conferință au participat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța și Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.
„A fost o vară fierbinte din multe puncte de vedere. Am lucrat mult, spunem noi, am lucrat bine. Am reabilitat mai multe tronsoane de drumuri. Am folosit la lucrări peste 30.000 de tone de piatră și cam tot atâta asfalt. Pentru prima dată se circulă pe un drum asfaltat pe DJ 392 tronsonul Coroana – Albești. Am reabilitat asfaltând peste 30 km de drumuri, avem în lucru alți 30 de km. Am venit în sprijinul comunităților locale, am modernizat mai multe străzi din intravilanul comunelor Săcele, Independența, Pantelimon, Ghindărești.
Pentru prima dată am achiziționat indicatoare rutiere turistice pentru a face vizibile obiectivele culturale, ecleziastice și arheologice, rezevațiile naturale aflate în vecinătatea drumurilor județene. Este o vară fierbinte, continuăm lucrările pentru drumuri bune și sigure”, a spus Răzvan Gabriel Zagon.


Mangalia News, 03.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply