Vinete la grătar sau la tigaie, cu usturoi – rețeta de post, sau cu brânză

0
629
Sunt înnebunită după aceste vinete la grătar sau la tigaie și le fac cât e vara de lungă! Musai ca feliile de vânătă să fie bine rumenite și să aibă miezul moale! Dressingul usturoiat cu care le ung după prăjire este demențial! Vinetele fierbinți absorb mujdeiul aromat și devin și mai savuroase!
Nu mai zic de brânza rasă pe care o pun înainte de servire! O nebunie! Cine ține post, va trebui să renunțe la ea…
Din cantitățile de mai jos rezultă cca. 3-4 porții de vinete la grătar sau la tigaie.
Ingrediente:
– 1-2 vinete (cca. 800 gr)
– sare
– 2 linguri de ulei de măsline sau de floarea soarelui
– ulei aromatizat
– 100 ml ulei de măsline
– sare
– 2-3 căței de usturoi
– frunze proaspete de busuioc sau alte ierburi aromatice (verzi sau uscate).
În plus (opțional):
– mozzarella rasă sau altă brânză preferată. […]

Continuarea, pe savoriurbane.com



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply