Domnul Profesor Florin Pădureanu a trecut în neființă, devenind parte din Istoria școlilor din Mangalia. Nu va fi uitat niciodată! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace.

0
694
„Ne despărțim cu sufletul încărcat de regrete și durere, de omul și profesorul Florin Pădureanu, dascăl dedicat, pasionat de istorie, Om cu suflet mare, iubit de elevi și de colegi. Domnul Florin Pădureanu a rămas, indiferent de funcțiile pe care le-a ocupat de-a lungul anilor, om cu suflet mare, pe care te puteai baza, gata să asculte problemele tuturor, mereu dispus să ajute, să sprijine, un om onest și înțelegător. Doar un suflet nobil rămâne neschimbat, indiferent de împrejurări. Și Domnul Florin Pădureanu a fost un suflet cald și plin de noblețe, pe care îți era imposibil sa nu îl îndrăgești și să nu îl respecți.
Dumnezeu a ales o zi a trecerii lui, pentru că și oamenii buni sunt muritori. Dar amintirea lor frumoasă nu moare niciodată, pentru că este purtată în inimile celor care au avut onoarea și bucuria de a-l cunoaște, de a lucra alături de domnia sa, sau, au avut extraordinarul privilegiu de a-l avea dascăl. Istoria este cea mai frumoasă poveste, și nu exista un om mai potrivit să o împărtășească elevilor…
Domnul Profesor nu a trecut în neființă, a devenit parte din cea mai minunată poveste. Și nu va fi uitat niciodată! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Colectivul Școlii Gimnaziale Nr.1, Mangalia”. (Prof. Florin Miron).


Mangalia News, 29.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply